Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst! Wij doen onze uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te versturen. Een bestelling vóór 16:00 uur besteld versturen wij nog dezelfde dag.

Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen een tot twee dagen later worden verzonden, houd hier dus rekening mee!

Wij versturen bestellingen via PostNL.

Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Internationaal verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen binnen Nederland
Je kunt je bestelling laten bezorgen door PostNL.

– PostNL pakket €6,95 voor 16:00 uur bestelt zelfde dag verzonden

Bestellingen buiten Nederland
Alle bestellingen buiten Nederland worden verstuurd met GLS. Voor bestellingen naar het buitenland geldt een toeslag. Afhankelijk van het gewicht en het orderbedrag worden de verzendkosten automatisch berekend.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Bubblekids heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 8 dagen na factuurdatum.

Let op: Bij een pre-order gaan de 8 dagen pas in vanaf dat je de bestelling ontvangen hebt en de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de retourbon naar het adres dat rechts hiervan staat.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Houd er rekening mee dat Bubblekids retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Hoe kun je bij ons betalen?

Je kunt bij ons betalen via iDeal of via het vooraf overmaken, hiervoor krijg je een e-mail met instructies van ons!

Bubblekids.nl

Sandra van den Berg
Nieuweweg 2
6871 CB Renkum

info@bubblekids.nl
+31 (0) 6 46 41 65 72